כדי לראות ולעדכן את הנתונים של הבית צריך להתחבר עם חשבון Google.
אחרי ההתחברות תצטרפו לבית שהזמין אתכם.
הוזמנתם להצטרף ל
ההזמנה אישית: תצטרפו בתור .
הפעילויות שלך וכל מה שמסומן "כולם" יופיעו לבד ביומן שבטלפון. באייפון – עם תזכורת חצי שעה לפני.
מקלידים שם ולוחצים Enter. לכל אחד: הורה או ילד, והאם יש לו טלפון משלו.
לכל מי שיש לו טלפון – קישור משלו. מי שנכנס דרכו מתחבר עם Google, והשם שלו נקבע לבד (גם ביומן). כל קישור עובד פעם אחת ותקף 7 ימים.
אין ברשימה מישהו נוסף עם טלפון. ילד בלי טלפון מופיע באפליקציה רק כשם.
הבית יזכור את זה לפעם הבאה.